Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 16 чоловік

Справжнє свято для школярів – на Андрія в школі села Устя з’явився новий автобус!

Дата: 14 грудня 2018 о 17:00
235 переглядів

У четвер, 13 грудня, учні, вчителі та працівники Устянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зібралися у шкільному подвір’ї з усмішками та у святкових вбраннях. Приводом для гарного настрою став новенький шкільний автобус, який доставили у школу голова державної районної адміністрації Черній Сергій Олександрович, перший заступник голови Кулик Володимир Михайлович та начальник управління освіти, молоді та спорту Корецької районної ради Форсюк Оксана Іванівна.

Школярі у вишиванках зустріли представників району з короваєм та сіллю, а ще – з привітаннями та подяками за сприяння здійсненню довгоочікуваної мрії. З цієї нагоди у шкільному коридорі навіть повисіли банер: «Мрії збуваються!», адже учні давно і з нетерпінням чекали на новий транспорт.

Перерізаючи символічну стрічку, учні відкрили маршрут «Дорога до знань». Тепер по маршрутах Устя-Франкопіль та Устя-Дерманка їздитиме затишний, комфортний, а головне – теплий автобус, що особливо важливо з початком холодів. Школярі раді новоприбулому транспорту ще й через те, що з вітерцем зможуть не тільки добиратися додому, а й подорожувати рідним краєм – школа вже планує екскурсії та цікаві подорожі на новому автобусі.

Перерізавши символічну стрічку, діти з радісними усмішками зайшли в автобус і проїхалися по селу разом з вчителями та представниками району. Учні залишилися безмежно вдячними усім, хто сприяв реалізації придбання шкільного автобуса «Атаман» - районній владі, представникам громади села та району, які власними зусиллями допомогли здійснити дитячу мрію.

Голова Корецької РДА Черній Сергій Олександрович і начальник управління молоті та спорту Форсюк Оксана Іванівна після першої поїздки звернулися до учнів та вчителів з вітальним словом. Окрім представників району та школи в урочистостях взяв участь сільський голова села Устя Маркевич Андрій Андрійович.

Однак, на цьому урочистості не закінчилися! День став для школи подвійним святом, адже автобус прибув на шкільне подвір’я у важливу християнську дату, як говорять у народі, на Андрія. А без чого не обходиться цей день? Правильно, без ворожінь, вареників та калити! Щоб повеселитися, старшокласники влаштували справжнісінькі Андріївські вечорниці з варениками та всіма головними атрибутами свята. Дівчата ворожили, а хлопці кусали калиту, забава проходила з веселощами та світлими усмішками. Свято закінчилося різдвяною колядкою, яку виконали всі разом.

Школа села Устя приносить подяку усім – односельчанам, місцевим підприємцям, лісництву , батьківському комітету та адміністрації району за плідну співпрацю, яка принесла свої плоди. Новий автобус стане не просто комфортним і таким необхідним транспортом для школярів, а й нагадуванням, що спільними зусиллями односельчан, працівників школи та керівників району всі мрії та плани можна зробити реальністю. Щиро дякуємо!  

                                           О. Шекель, директор Устянської ЗШ І-ІІІ ступенів

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.